Humanistit United

Humanisteilla on pitkät perinteet yliopistojalkapallon ja futsalin parissa ja omia joukkueita on löytynyt useammaltakin humanistijärjestöltä. Nykyisin tilanne on kuitenkin se, että aktiivisia joukkueita on käytännössä vain yksi, Humanistit United.

Humanistit United perustettiin syksyllä 2017 kaikkien humanistisen tiedekunnan opiskelijoiden yhteiseksi futis- ja futsaljengiksi ja siitä asti olemme pelanneet Unisportin järjestämissä jalkapallo- ja futsalsarjoissa. Toiminta pyörii tiedekuntajärjestö Humanisticumin kautta.

Yliopistosarjoissa ja Humanistit Unitedin toiminnassa korostuu rentous ja liikkuminen yhdessä opiskelukavereiden kanssa, pientä sarjojen tuomaa kilpailullisuutta unohtamatta. Pelataksesi joukkueessa, et siis tarvitse aiempaa jalkapallo- tai futsaltaustaa, vaan kiinnostus lajeja kohtaan riittää!

Mikäli kiinnostuit ja palat jo halusta päästä kentälle, seuraa Humanistit Unitedia Facebookissa ja liity Facebook-sivuun linkitettyyn ryhmään, sillä tiedottaminen tapahtuu pääasiassa näiden kanavien kautta!

Linkki sivulle: https://www.facebook.com/HumanistitUnited

Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit olla yhteydessä Humanistit Unitedin joukkueenjohtajaan Tuomas Mäenpäähän myös sähköpostitse tuomas.maenpaa[at]helsinki.fi .