Viestintä

Humanisticum viestii jäsenjärjestöilleen ja humanistiopiskelijoille eri kanavien kautta kolmikielisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ensisijaisena viestintäkanavana toimivat sähköpostilistat, joita on eri tarkoituksia varten viisi. Sosiaalisessa mediassa Humanisticum on vahvasti läsnä Facebookissa ja Instagramissa.

Sosiaalinen media

Humanisticumin pääviestintäkanava sosiaalisessa mediassa on Facebook-sivu, joka tavoittaa tällä hetkellä yli 1 600 humanistia ja humanistien ystävää. Sivulla tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista, avoimista hauista ja muista humanistiopiskelijoita koskettavista asioista. Facebookista löytyy myös omat ryhmänsä avaintenhaltijoille, opintotoimikunnalle sekä puheenjohtajistolle.

Humanisticumin löytää myös Instagramista käyttäjätunnuksella @humanisticum. Instagramin kautta pääsee kurkistamaan tiedekuntajärjestön ja sen toimijoiden arkeen astetta kevyemmällä otteella.

Sähköpostilistat

Humanisticumin jäsenjärjestöillä on käytettävissään erilaisia sähköpostilistoja. Sähköpostilistoilla tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista sekä jaetaan tietoa järjestöjen eri toimialoihin ja Humanisticumin toimikuntiin liittyen.

Humanisticumilla on tällä hetkellä käytössään 3 sähköpostilistaa. Osa listoista synkronoituu automaattisesti jäsenjärjestöjen listojen kautta ja osa päivitetään manuaalisesti tarpeen mukaan. Perusperiaatteena sähköpostilistoille voi liittyä tai niiltä erota itse majordomon kautta alla olevien ohjeiden mukaisesti tai ottamalla yhteyttä listan hallinnoijaan.

hc-info[at]helsinki.fi
Hc-info
-sähköpostilistaa tilaavat kaikkien jäsenjärjestöjen sähköpostilistat. Tällä listalla on mahdollista tavoittaa kaikki humanistiopiskelijat ja siksi sitä kautta lähetetäänkin ainoastaan tärkeimmät tiedekunnan ja tiedekuntajärjestön tiedotteet. Listaa moderoi Humanisticumin tiedottaja.

hc-jarjestot[at]helsinki.fi
Hc-jarjestot
-listaa tilaavat kaikkien jäsenjärjestöjen hallitusten sähköpostilistat. Listan kautta tavoittaa näin ollen humanistijärjestöjen hallitukset. Listan kautta hallitukset saavat esimerkiksi tiedekuntajärjestön ja ylioppilaskunnan tiedotusviestejä.

hc-hallitus[at]helsinki.fi
Hc-hallitus -listalla saa yhteyden koko Humanisticumin hallitukseen ja toimijoihin
. Selkeästi yhteen toimialaan liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla suoraan yhteydessä asiasta vastaavaan hallituksen jäseneen tai virkailijaan.

Esimerkkisähköposti majordomoon (majordomo[at]helsinki.fi) HUOM: Otsikkokenttä jätetään tyhjäksi!

liittyminen: subscribe listan-nimi oma.nimi@helsinki.fi
eroaminen: unsubscribe listan-nimi oma.nimi@helsinki.fi

Tiedotuksesta vastaa Humanisticumin tiedottaja tiedottaja[at]humanisticum.fi. Tiedottajan sähköpostiin voi lähettää viestejä myös niissä tilanteissa, kun haluaa jakaa esimerkiksi kaikille humanisteille yhteisesti kohdistetun viestin. Tiedottajan harkinnalla viestiä jaetaan eteenpäin jäsenjärjestöjen kautta.