Humanisternas kulturveckor: Kulturapprot

I år organiserar Humanisticum sin allra första kulturapprot!

Till skillnad från vanliga approt kommer den här att ta två veckor, hur spännande är det? Tanken är att besöka cultral-evenemang som organiseras av Humanisticum, medorganisationer och andra arrangörer. Du får ett pass och du måste samla minst fyra frimärken för att få den unika märken! Det är gratis att delta i evenemanget och det kräver ingen registrering men organisatoriska organisationerna kan välja om deras evenemang kommer att kosta eller inte. Programmet och händelselistan släpps senare!

Approt börjar den 21 oktober och fortsätter till 4 november. Humanisticum kommer att organisera starthändelse där du kan hämta ditt pass. Om du får alla fyra frimärken kan du hämta din märken från Humanisticums halloween-fest den 4 november.

Vi letar nu efter studentorganisationer för att delta i approt! Du kan registrera din organisation via den här länken till 18 oktober: https://forms.gle/HDrfW8MwmrAB7uCf6

Om du har några frågor, kontakta Emma Palojärvi.

Fb-evenemang för kulturapprot: https://www.facebook.com/events/972350763105309/