Kulturappros avslutningsevenemanget

Det är år 2119. Helsingfors har övergivits. Det nya studenthuset har övergivits, liksom klusteri. Men du och dina vänner har varit låsta för illuusio! Det är bekmörkt och dörren öppnas inte. Det finns spindlar överallt. Hur man kommer ut?!

Halloween är här och så är slut av kultur appro. Humanisticum arrangerar escape room med halloween-teman och halloween-fest den 4 november från 18.00 och framåt. Rummet och festen kommer att organizera på humanistiklustret.

För att delta i escape room behöver du inte registrera dig i förväg. Du kommer att arbeta i team (2-4 personer) och ni har 20 minuter för att komma ut ur rummet. Efter uppgiften kan du gå till Utopia och njuta av halloween-atmosfären.

Händelsen är den sista festen för den kulturella approten. Om du har lyckats samla in 4 klistermärken till ditt pass, får du den unika patch härifrån. Om du inte deltog i godkännandet, oroa dig inte, du är fortfarande välkommen!

VAD: Slut av kultur appro: escape room och halloween-fest
NÄR: 4.11 från 18.00 och framåt
VAR: Humanistiklustret, Nya studenthuset, Mannerheimvägen 5A, femte våning
VARFÖR: Vi älskar halloween ♥

Humanistklustrets principer för en trygg lokal: http://www.humanisticum.fi/wp-content/uploads/2016/08/Principer_for_en_trygg_lokal.pdf
Fb-evenemang: https://www.facebook.com/events/1349916285174965/