Tilat

Humanistiklusteri

Humanistien tiloihin Uudella ylioppilastalon viidennessä kerroksessa kuuluvat vasemman puolen kokoushuoneet Illuusio ja Utopia sekä aulatilat ja keittiö. Saman kerroksen oikealla puolella sijaitsevat kokoushuone Lingva sekä järjestöjen kaappeja sisältävä Academia. Uudella ylioppilastalolla on hissi, mutta tiloissa on kynnyksiä ja Humanistiklusterilla ei valitettavasti myöskään ole esteetöntä WC:tä (lähin löytyy Alina-salista kaksi kerrosta alempaa).

Humanistijärjestöt voivat varata klusterin tiloja järjestökäyttöön. Tilojen varauksessa käytetään Google-kalenteria, jonka käyttöön tarvittavat tunnukset ja ohjeet järjestöt saavat Humanisticumilta. Ennen tilojen varaamista tulee tutustua tilojen käyttösääntöihin.

Myös ylioppilaskunnan tilat ovat opiskelijoiden käytössä. Tarkemmat tiedot tiloista ja niiden varaamisesta löytyy HYYn sivuilta.

Ohesta löydätte Uuden ylioppilastalon ja Humanistiklusterin saavutettavuustiedot suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tilakonklaavi

Humanisticum hallinnoi klusterin tiloja ja on antanut tilakonklaaville päätösvallan käyttösäännöistä sekä klusterin käyttöön liittyvistä asioista. Konklaavi päättää klusterin suuremmista hankinnoista, muuttaa käyttösääntöjä sekä voi langettaa sakon käyttösääntöjä laiminlyöneelle käyttäjälle. Tilakonklaavi koostuu Humanisticumin jäsenjärjestöjen edustajista, kuten tilavastaavista ja puheenjohtajista. Tilakonklaavin puheenjohtajana toimii Humanisticumin valitsema edustaja.