Toimikunnat

Humanisticumin toiminta on organisoitu toimikuntiin, joiden kautta kuka tahansa humanistiopiskelija pääsee mukaan toimintaan milloin tahansa vuoden aikana. Toimikunnat ovat vapaamuotoisia ja niissä voi tehdä niin paljon tai vähän kuin itse haluaa.

Toimikuntien toimintaan voi osallistua saapumalla paikalle toimikunnan kokoukseen tai ottamalla yhteyttä toimikunnan puheenjohtajaan.

Vuonna 2016 Humanisticumilla on seuraavat toimikunnat:

Tapahtumatoimikunta, puheenjohtajana Niko Lempa: Tapahtumatoimikunnassa suunnitellan erityyppisiä yhteishumanistisia tapahtumia. Jos sinulla on idea pienestä tai suuresta humanistitapahtumasta, tule paikalle kertomaan siitä, niin toteutaan se yhdessä!

Opintotoimikunta, puheenjohtajana Timo Kalliokoski:
Opintotoimikunta kerää yhteen järjestöjen opintovastaavat, hallinnon opiskelijaedustajat (hallopedit) sekä muut kiinnostuneet keskustelemaan ajankohtaisista asioista jotka liittyvät opintoihin ja koulutuspolitiikkaan.

Juhlavuositoimikunta, puheenjohtajana Tomas Sjöblom:
Juhlavuositoimikunta järjestää Humanisticumin 50-vuotisjuhlavuotta, joka huipentuu vuosijuhlaviikkoon lokakuun puolivälissä.

Klusteritoimikunta, puheenjohtajana Mari Leander:
Klusteritoimikunnan tehtävä on tehdä Humanistiklusterista entistä viihtyisämpi paikka. Tähän liittyy niin hankintojen suunnitteleminen ja toteuttaminen kuin tilakonklaavin asioiden valmisteleminen.