Humanistisen tiedekunnan dekaani 2022–2025

Pirjo Hiidenmaa on valittu jatkamaan humanistisen tiedekunnan dekaanina 2022–2025! ✨
Humanisticumin hallitus onnittelee! Lue Hiidenmaan terveiset meille opiskelijoille ⬇️
”Hyvät humanistiopiskelijat,Toivottavasti syksynne on alkanut hyvin. Yliopistossa opiskelu, opetus ja tutkimus ovat luonteeltaan kollektiivista yhteistyötä, ei pelkkiä yksilölajeja. Mikä helpotus, että kampukset avautuvat ja pääsemme tapaamaan toisiamme, sekä suunnitellusti että spontaanisti ja sattumanvaraisesti!Etsikää oma polkunne. Ottakaa opintoja naapuriohjelmasta tai jopa naapuritiedekunnasta. Tulette työvuosienne aikana ohjaamaan maailmaa kohti kestävää tulevaisuutta, jossa tasa-arvo ja kulttuurien moninaisuus kukoistavat. Tähän tarvitaan laajaa humanistista sivistystä! Nauttikaa opinnoista!”
Pirjo Hiidenmaadekaani