Humanisticumin syyssitsit 2021

Mikä piristäisi lyheneviä päiviä paremmin kuin perinteinen akateeminen pöytäjuhla! Pääsemme pitkän tauon jälkeen sitsipöydän ääreen maanantaina 18.10. Uuden ylioppilastalon Alina-saliin. Juhlat alkavat klo 18.00 cocktail-tilaisuudella, josta siirrymme pöytäosuuteen klo 18:30 viettämään tunnelmallista iltaa laulun, ruoan, ja juoman kera.Illalliskortin hinta on 13 euroa ja se sisältää kolme ruokalajia ja juomat. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 11.10. klo 12, ja ilmoittautumislomake julkaistaan tapahtumassa myöhemmin. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen kanssa kannattaa olla nopea, sillä sitseillä on rajallisesti paikkoja!

Syksyinen menu:
-Inkiväärinen porkkanakeitto
-Myskikurpitsapasta
-Omenahyve ja vaniijajäätelöPukukoodi: smart casual tai syksyinen asu

MITÄ: Humanisticumin syyssitsit
MISSÄ: Alina-sali, Uuden ylioppilastalon 3. kerros (Mannerheimintie 5 A)
MILLOIN: maanantaina 18.10.2021
MIKSI: koska mitä on syksy ilman sitsejä!

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan Humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita:
http://www.humanisticum.fi/…/Humanistiklusterin_turvallisen…

Alina-sali ei valitettavasti ole esteetön tila.