Humanisticumin 55. vuosijuhla

Tervetuloa juhlistamaan Humanisticumin 55-vuotista taivalta perjantaina 12.11. klo 18 alkaen Uuden ylioppilastalon Wilhelmsson-saliin. ✨

Humanisticum järjestää vuosijuhlansa tänä vuonna cocktail-tilaisuutena. Illan aikana nostetaan malja, kuullaan puheita ja jaetaan ansiomerkit ansioituneille kanssahumanisteille.

Cocktail-tilaisuuden jälkeen siirrymme samassa kerroksessa sijaitsevalle Humanistiklusterille, jossa luvassa on railakasta vuosijuhlatunnelmaa ja -ohjelmaa.

HUOM‼️ Vuosijuhlien suuren suosion takia, joudumme rajoittamaan juhlaan osallistuvien määrää. Ilmoittautuminen juhlaan on sulkeutunut.

Cocktail-tilaisuuden jälkeiset jatkot Uuden ylioppilastalon Humanistiklusterilla ovat avoimet kaikille. Otathan kuitenkin huomioon, että myös humanistiklusterin henkilökapasiteetti on rajallinen.

Toivotamme myös järjestöt lämpimästi tervetulleiksi mukaan juhlaan. Järjestöt voivat halutessaan esittää tervehdyksensä cocktail-tilaisuuden lomassa tai jatkojen yhteydessä. Lahjoja Humanisticum ei toivo, vaan kauniita sanoja ja hauskoja muisteloita!

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

MITÄ: Humanisticumin 55. vuosijuhla
MISSÄ: Wilhelmsson-sali, Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 5krs.
MILLOIN: 12.11. klo 18 alkaen.
PUKUKOODI: Cocktail-asu