Humanisticumin vaalikokous

Tervetuloa Humanisticum ry:n vaalikokoukseen maanantaina 13.12. kello 18 alkaen. Kokouspaikkana toimii Humanistiklusterin Lingva, mutta kannustamme kokoukseen osallistuvia osallistumaan etäyhteyksin. Ohjeet etäyhteyksin osallistumisesta löytyvät kuvauksen lopusta.
Humanisticumin vaalikokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2022!

⭐ HALLITUKSEEN? ⭐
Sinustako HC:n hallituslainen vuosimallia 2022? Hae mukaan! Humanisticumissa voi toimia mitä erilaisemmissa tehtävissä omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Hakeminen hallitukseen ei vaadi aiempaa järjestökokemusta – into ja motivaatio tarttua uusiin haasteisiin riittävät! Tule mukaan kokoukseen tai lähetä hakemus etukäteen puheenjohtaja Emmalle (emma.palojarvi@helsinki.fi). Kysymyksiä? Ota yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä!

⭐ VIRKAILIJAKSI? ⭐
Humanisticumissa voi toimia myös virkalijana. Virkalijat valitaan kuitenkin vasta ensi vuoden puolella hallituksen kokouksessa. Pysy siis kuulolla!

Tervetuloa mukaan kokoukseen!

Kokouksen esityslista löytyy täältä.
Humanisticumin yhdistyksen kokouksissa ääntä käyttävät jäsenemme ja pyydämmekin jäsenyhdistyksiä lähettämään kokoukseen valtakirjalla varustetun edustajan käyttämään yhdistyksen ääntä. Järjestönne edustaja tulee valita hallituksenne kokouksessa. Huomioittehan, että valtakirjan voivat allekirjoittaa vain yhdistyksenne säännöistä löytyvät nimenkirjoitusoikeudelliset järjestön toimijat. Valtakirjoja pyydetään toimitettavaksi Humanisticumin puheenjohtajalle, Emma Palojärvelle osoitteeseen emma.palojarvi[at]helsinki.fi. Valtakirjoja voi toimittaa 13.12. klo 17 asti.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyksin. Etäosallistuminen kokoukseen vaatii ennakkoilmoittautumisen.
Ennakkoilmoittautua voi 12.12.2021 klo 23.59 asti tällä lomakkeella. Linkki kokoukseen lähetetään sähköpostitse kokouspäivänä ennakkoon ilmoittautuneille. Henkilöllisyyden varmistamiseksi kokoukseen osallistujien nimimerkin tulisi kokouksessa olla muotoa Etunimi Sukunimi ja mahdollisuuksien mukaan myös kameran tulisi olla päällä.
Vaikka ääntä kokouksessa käyttävät vain jäsenjärjestöt, kokous on avoin kaikille humanistisen tiedekunnan opiskelijoille. Lämpimästi tervetuloa mukaan!