Humanisticum goes Hesarin appro 20.4.2023!

Huvittaisiko approilu muiden humanistien kanssa? Liity seuraamme Hesarin approille! Humanisticum on hankkinut 20 lippua torstain 20.4.2023 klo 16.20 lähdölle. Voit lähteä kiertelemään joko omassa tahdissa tai meidän kanssamme samaa matkaa tutustumassa Kallion baaritarjontaan. Approjen jatkot järjestetään Apollossa. Lipun hinta on 15€ ja ne on tarkoitettu humanistisen tiedekunnan opiskelijoille. Lippu sisältää appropassin, haalarimerkin, jatkot sekä narikan.

Liput tulevat myyntiin sunnuntaina 12.3. ilmoittautumislomakkeella. Maksutiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeesta, maksathan lipun ilmoittautumisen yhteydessä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Liput saat Humanisticumilta tapahtumapäivänä. Jos et pääse paikalle 16.20, ilmoitathan asiasta Vanessa Quednaulle (vanessa.quednau@helsinki.fi). Tiedotamme tarkemmasta noutopaikasta lähempänä tapahtumaa. Lisätietoja tapahtumasta löytyy Helsinginkadun Approjen Facebook tapahtumasta https://www.facebook.com/events/581881683573705

MITÄ? Humanisticumin yhteislähtö Hesarin approille
MISSÄ? Hesarilla tietenkin!
MILLOIN? 20.4. klo 16.20 →
MIKSI? Approilu ja humanistit ❤
MITÄ MAKSAA? 15€
ILMOITTAUTUMINEN? su 12.3. klo 12

Lomake: https://forms.gle/oDbxukp7C6kTW2Zg9

Noudatamme kaikissa tapahtumissamme Humanisticumin turvallisen tilan periaatteita
http://www.humanisticum.fi/…/Humanistiklusterin…
Tapahtuman häirintäyhdyshenkilönä toimii Vanessa Quednau (vanessa.quednau@helsinki.fi) Kysymyket tapahtumasta voi myös laittaa edellä mainitulle.

****

Would you like to do a pub crawl with fellow humanists? Come join us at Hesarin Approt! Humanisticumhas bought 20 tickets to the pub crawl on Thursday at 16.20. You can either crawl at your own pace or join us getting to know the bars of Kallio. The afterparty for the pub crawl is in bar Apollo. The ticket will cost 15€ and they are meant to be bought by faculty of arts students. The ticket includes a pub crawl pass, an overall patch, entrance to the afterparty and the cloakroom fee.

Humanisticum’s ticket sale will open on Sunday 12.3. at 12 o’clock via registration form. Payment instructions will be included in the form, and we ask that you pay for the tickets immediately after signing up. Registration is binding.

Registration: https://forms.gle/oDbxukp7C6kTW2Zg9

Humanisticum will give out the tickets on the day of the event. Please inform Vanessa Quednau (vanessa.quednau@helsinki.fi) if you’re not able to join us at 16.20. We will inform you about the pickup place for the tickets at a later date. For more information about the event, check out the Hesarin Appro facebook event https://www.facebook.com/events/581881683573705
We follow the principles of safe space at Humanistiklusteri in all our events.
http://www.humanisticum.fi/…/The-Principles-of-Safe…
If you encounter any harassment at the event, you can contact Vanessa Quednau (vanessa.quednau@helsinki.fi) Any questions about the event can be addressed to the aforementioned person.

****

Skulle du gilla att umgås med andra humanister? Följ med oss på Hesarin approt! Humanisticum har köpt 20 biljetter för avresan torsdagen den 20.4.2023 kl. 16.20. Du kan antingen åka runt i din egen takt eller följa med oss på samma resa för att kolla in bar utbudet i Kallio. Fortsättningen av Approje äger rum på Apollo. Biljetterna kostar 15 euro och är avsedda för studerande vid humanistiska fakulteten. I biljetten ingår en appropass, ett studentmärk, fortsättningen och ett snöre.

Biljetterna säljs söndagen den 12 mars tillsammans med anmälningsblanketten. Betalningsuppgifter finns på registreringsblanketten, betala din biljett vid registreringstillfället. Observera att registreringen är bindande.

Biljetter finns tillgängliga på Humanisticum på evenemangsdagen. Om du inte kan komma till 16.20, vänligen meddela Vanessa Quednau (vanessa.quednau@helsinki.fi). Vi kommer att informera dig om den exakta upphämtningsplatser närmare evenemanget. Mer information om evenemanget finns på Facebook-evenemanget Helsinginkadun Appro på https://www.facebook.com/events/581881683573705.

VAD? Humanisticums gemensamma avfärd till Hesars Appro.
VAR? På Hesar förstås!
VAR? 20.4. kl. 16.20 →
VARFÖR? Approt och humanister ❤
VAD? 15€
ANMÄRKNING? su 12.3. kl. 12.00

registrering: https://forms.gle/oDbxukp7C6kTW2Zg9

Vi följer Humanisticum Safe Space Policy i alla våra evenemang.
http://www.humanisticum.fi/…/Humanistiklusterin…
Vanessa Quednau (vanessa.quednau@helsinki.fi) kommer att vara evenemangets trakasserisamordnare.