Humanisticums 53-årsfest

Vi hjärtligt välkomnar er för att fira Humanisticums 53. årsfest på lördag den 26 oktober 2019!

I år firas årsfesten med fantastisk utsikt på Vinni, den översta våningen i det Nya Studenthuset i Savolax och Egentliga Finlands nations festsal (Mannerheimvägen 5 A, 6. vån.). Vi börjar kl. 18 med ett cocktailparty, där föreningar och andra gäster har möjlighet att framföra hälsningar till Humanisticum.

Vi förflyttar oss till bords klockan 19 för att avnjuta en trerätters middag. Under kvällen får vi njuta av känslofyllda tal, underhållande uppvisningar och naturligtvis det bästa möjliga sällskapet.

Meny:
Saltig grönsakspaj
Hasselbackspotatis & vegansk schnitzel med sås och rotsaker
Chokladkaka

Supékortet kostar 30 euro för studenter och 40 euro för andra. Man kan också köpa ett understödskort, som kostar 50 euro. Anmälan till årsfesten börjar på söndag den 29 september 2019 kl 12 via länken:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/100407/lomake.html

Dresscode: mörk kostym med akademiska ordnar

Efterfesten ordnas på Humanistiklusteri en trappa ner från klockan 23. Om du vill dansa eller bara njuta av det lustiga sällskapet, kom med – alla är välkomna till efterfesten, även om du missar middagen!

Nästa dag ordnas också den traditionella sillfrukosten på Humanistiklusteri från och med kl. 12. Sillisen kostar 5 euro och det betalas samtidigt med supékortet.

Humanistklustrets principer för en trygg lokal:
http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Principer_for_en_trygg_lokal.pdf

Länken till fb-evenemang: https://www.facebook.com/events/904276853290378/