Humanisticum tar humaniststuderandena för att se på inspelningen av Uutisvuoto

Humanisticum tar humaniststuderandena för att se på inspelningen av Uutisvuoto 28.10. och 4.11.!
Vid inspelningarna till Uutisvuoto får man se ansikten som är bekanta från tv live utan störningar eller censur. Det finns plats för 30 personer per inspelning (alltså sammanlagt 60 platser). Det är gratis att delta, det enda kravet är att man kan skratta på uppmaning. Inspelningarna hålls i Yles studiohus (Nyhetsgatan 5) och man ska vara på plats senast kl. 10.45. Inspelningarna börjar kl. 11 och tar slut kl. 13.

Anmälningar tas emot genom doodle-länkarna. Se till att du fyller i rätt doodle. Anmälningen är bindande, om du av någon orsak inte kan delta ska du kontakta Humanisticums kulturansvariga Sara Itkonen (sara.p.itkonen[at]helsinki.fi). Det finns ett begränsat antal platser så var snabb med din anmälning. Mer information till dem som deltar kommer att finnas i detta Facebook-evenemang närmare inspelningsdatumen. Om du inte finns på Facebook, skicka ett mejl till adressen ovan så får du närmare instruktioner, de skickas inte ut automatiskt.

INSPELNINGEN 28.10 FYLL I DENNA DOODLE
http://doodle.com/poll/yuk85pvbahqhie4h

INSPELNINGEN 4.11 FYLL I DENNA DOODLE
http://doodle.com/poll/wx5p7h6aqq97gz5v