Sjunga hela sångbok -kvällen

Sjunger du alltid de goda gamla dryckesvisor? Hur många gånger har du skummat din sångbok av humanister och tänkt vad är alla dessa låtar? Vi har alla gjort det. Boken är full av mystiska låtar och nu är det dags att lära känna dem. Humanisticum organiserar en sångbok kvällen, där vi kommer att sjunga hela sångbok av humanister! Ja, hela boken och vi vill att du ska komma med oss. Evenemanget kommer ordna i Lingva den 31 oktober från 18:00.

Kvällen blir lång och utmattande och vi rekommenderar att du tar med lite drycker och mat. Du behöver inte sjunga hela kvällen: du kan komma och gå som du vill. Ta med din egen bok men oroa dig inte om du inte har en, du kan alltid dela en bok med någon. Att delta kommer inte att kosta dig något.

Händelsen är en del av humanisternas kulturappro. Om du deltar i appro, får du ett märke till dina pass härifrån. Välkommen!

VAD: Vi ska sjunga hela sångbok av humanistiter!
NÄR: 31.10 från 18.00
VAR: Lingva, Nya studenthuset, Mannerheimvägen 5A, femte våning
VARFÖR: Eftersom vi älskar sångboken och sjunga ♥

Humanistklustrets principer för en trygg lokal: http://www.humanisticum.fi/wp-content/uploads/2016/08/Principer_for_en_trygg_lokal.pdf