Humanisternas nattpromenad och picknick

Har du nånsin gått omkring Helsingfors som turist? Eller funderat på hurdana hemligheter det finns i det nattliga Helsingfors? Finns det alltid för många människor i Hietsu? Eller har du bara saknat dina studiekompisar under sommaren?

På lördag 8.7. får man en lösning till allt ovannämnt, när humanister församlar sig för att fira sommaren och Helsingfors. Vi börjar kvällen med en promenad då vi kommer att höra intressanta fakta om vår kära huvudstad. Promenaden börjar vid Nya Studenthuset kl. 20.30.

Promedan slutar kl. x på Sandudds badstrand där vi fortsätter natten med en picknick. Ta med din egen matsäck och förfriskningar! Ta också med en baddräkt och handduk om du behöver sådana. På stranden har man en bra chans att spela nästan vad som helst, så ha med dig bollar, frisbeear osv.

Vad: Humanisternas nattpromenad och picknick
Var: Från Nya Studenthuset till Hietsu
När: lördagen 8.7. kl. 20.30
Varför: För sommarnätter!

Evenemang på Facebook: https://www.facebook.com/events/1532176220158697/