Laulukirjan läpilaulanta

Laulatko aina niitä samoja vanhoja (mutta hyviä!!) lauluja? Selaatko välillä kirjaasi ja ihmettelet, että mikähän tuo tuokin laulu taas on? Niin me kaikki teemme. Nyt Humanisticum on kuitenkin päättänyt korjata tilanteen ja kutsua kaikki uteliaat ja innokkaat laulamaan läpi KOKO humanistien laulukirjan Lingvaan, torstaina 31.10 klo 18 alkaen.

Illasta tulee pitkä ja äänihuulia rasittava, mutta hyvinvoinnin edistämiseksi, kannustamme kaikkia ottamaan mukaan pientä purtavaa ja pitämään minisitsit niillä omilla herkkuruoilla. Kurkun kostukkeeksi kannattaa varata myös omia virvokkeita mukaan.

Kannustamme myös kaikkia kokeneita konkareita tulemaan mukaan pitämään uskoa yllä ja johdattamaan kaikki uudet laulujen laulajat läpi kirjan.

Ilta starttaa klo 18 Lingvassa, mutta voit saapua myös omaan tahtiin kesken laulannan ja viihtyä niin pitkään kuin haluat. Otathan oman kirjasi mukaan! Tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään.

Tapahtuma on osa humanistien kulttuuriapproja. Approille osallistujat saavat tapahtumasta tarran appropassiinsa.

MITÄ: Humanistien laulukirjan läpilaulanta
MISSÄ: Lingva, Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 5. kerros
MILLOIN: 31.10 klo 18 alkaen
MIKSI: Koska humanistien laulukirja on ♥

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita. Luethan ne osoitteesta: http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf