Hae tiedekuntaneuvostoon ja yliopistokollegioon!

Hei opiskelija!

Olet varmaan jo kuullut hauista tiedekuntaneuvostoon sekä yliopistokollegioon kaudelle 2020-2021? Jos et, niin ei huolta! Tässä sinulle lyhyt tietopaketti siitä, mitä näillä tarkoitetaan ja miksi mukaan kannattaa hakea!

Tiedekuntaneuvostossa pääset vaikuttamaan tiedekuntasi ja tieteenalasi tulevaisuuteen. Tiedekuntaneuvosto päättää tutkintovaatimuksista, opetusohjelmasta ja opiskelijoiden valinnan perusteista, kehittää tiedekunnan opetusta ja tutkimusta, vastaa tutkimuksen ja opetuksen laadun hallinnasta ja käsittelee muita tiedekunnan laajakantoisia suunnitelmia ja periaatteellisesti tärkeitä asioita.

Tämä on siis loistava tilaisuus päästä näkemään läheltä ja ennen kaikkea vaikuttamaan siihen, mitä sinun yliopistossasi ja tiedekunnassasi päätetään!

Yliopistokollegiossa vaikutat koko yliopiston suuntaan. Se on koko yliopistoa edustava foorumi, joka muun muassa valitsee yliopistoyhteisön ulkopuoliset jäsenet hallitukseen sekä yliopiston kanslerin ja tilintarkastajat ja vahvistaa yliopiston tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen. Kollegiossa on opiskelijaedustus jokaisesta tiedekunnasta sekä Svenska social- och kommunalhögskolanista.

Opiskelijaedustajana pääset pitämään huolen siitä, että opiskelijoiden kanta otetaan huomioon heitä koskevissa päätöksissä ja pääset luomaan verkostoja erilaisten ihmisten kanssa. Tiedekuntaneuvoston ja yliopistokollegion kokouksesta maksetaan myös kokouspalkkio.

Lue lisää täältä: hyy.fi/fi/hae-opiskelijaedustajaksi
Hakuaika: 14.10.2019 klo 12 saakka
Hae täällä: https://www.halloped.fi/fi/helsinki/calls