Humanistiklusterin fuksiviikkojen varauskierrokset

Humanistiklusterin fuksiviikkojen varauskierrokset tulevat. Varsinaisia varauskierroksia on kaksi, joiden jälkeen mahdolliset vapaat vuorot ovat järjestöjen vapaasti varattavissa normaaliin tapaan, sääntöjen puitteissa. Kierroksilla kukin järjestö, joka haluaa käyttää Humanistiklusteria viikoilla 35 tai 36, täytää google‐lomakkeen.

Kullekin järjestölle voidaan myöntää kullakin kierroksella maksimissaan yksi tila (joko Utopia, Illuusio tai Lingva). Keittiö on fuksiviikoilla kaikkien yhteisessä käytössä, eikä sitä voi varata. Ensimmäisen ja toisen kierroksen varaukset vahvistetaan kevään viimeisessä tilakonklaavissa 10.5.

Ensimmäinen varauskierros alkaa 22.4. kello 12:00 ja päättyy 26.4. kello 12:00. (http://goo.gl/forms/GL91XcT6bI)
Toinen varauskierros alkaa 29.4. kello 12:00 ja päättyy 4.5. kello 12:00. (http://goo.gl/forms/5IhNE2LXrF)

Loput vapaat vuorot ovat varattavissa 11.5. kello 12:00 alkaen.

Varaushakemukset tehdään google‐lomakkeen kautta. Molemmille varauskierrokselle on oma lomake.

Lomakkeeseen täytetään varaajan yhteystiedot sekä varauksen tiedot: kolme päivämäärätoivetta, arvio osallistujamäärästä, arvio kestosta, tapahtuman luonne ja muuta mahdollista kuvailua tapahtumasta, esimerkiksi mahdollinen tilatoive.

Humanisticum käsittelee varaushakemukset tilakonklaavin puheenjohtajan johdolla. Ehdotusta laadittaessa Humanisticum pyrkii tarjoamaan kaikille mahdollisimman sopivan vuoron ja tilan, ottaen huomioon päällekkäisyydet, tapahtumien luonteet sekä paloturvallisuuden. Varauslomakkeen saapumisajalla ei ole merkitystä käsittelyssä tai vuoron saamisessa, kuitenkaan myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä. Viime kädessä vuoron saajat ratkaistaan arpomalla. Ensimmäisen varauskierroksen vuorot käsitellään 27.4. ja toisen kierroksen 5.5. Varausten jaon jälkeen varaajia tiedotetaan asiasta sähköpostitse.

Kysymykset varauskierroksista voi osoittaa Humanistiklusterin tilakonklaavin puheenjohtajalle Jane Kärnälle. (jane.karna(at)helsinki.fi)