Humanistien kulttuuriviikot: Kulttuuriappro

Humanistien perinteiset kulttuuriviikot nousevat tänä vuonna uusiin sfääreihin ja muuttuvat kahden viikon mittaisiksi kulttuuriapproiksi!

Ideana on kiertää kahden viikon aikana yhdessä tai porukassa Humanisticumin, jäsenjärjestöjen ja muiden tahojen kulttuuritapahtumissa ja kerätä tarroja appropassiin. Suorituksia on kerättävä vähintään 4, jotta saa uniikin kulttuuriappro-haalarimerkin. Approille osallistuminen on ilmaista eikä vaadi ilmoittautumista, mutta rastien kustannukset voivat vaihdella järjestäjästä riippuen. Approjen ohjelma ja rastinpitäjät julkaistaan myöhemmin.

Kulttuuriapprot starttaavat 21.10 Humanisticumin kulttuuriapprojen passivastaanotosta, josta voi tulla noutamaan oman appropassinsa. Approt loppuvat 4.11. Humanisticumin Halloween-bileisiin, jossa passit tarkistetaan ja haalarimerkit jaetaan.

Kulttuuriapproille haetaan nyt jäsenjärjestöjä rastinpitäjiksi. Rastin voi pitää mikä tahansa päivä approviikkojen aikana (poissuljettuna ensimmäinen ja viimeinen päivä) ja se voi sijaita missä päin maailmaa vain. Onko se sitten ohjattu museokierros, open-mic runoiltama, leffailta, käsitöitä tai keskustelutilaisuus – sen päättää järjestönne! Voitte myös kutsua approilijoita jo suunnitelmissa oleviin tapahtumiin. Järjestöjen ilmoittautuminen on nyt auki alla olevan linkin kautta ja se loppuu 18.10.

Järjestöjen ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/HDrfW8MwmrAB7uCf6

Lisäkysymyksiin vastaa HC:n kulttuurivastaava Emma Palojärvi.

Kulttuuriappron Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/972350763105309/