Humanistien kulttuuriapprojen päättäjäiset

On vuosi 2119. Helsinki on autioitunut. Uusi ylioppilastalo on raunioina. Klusteri on romahtamispisteessä. Ja sinä ja ystäväsi olette jääneet loukkuun Illuusioon. Huoneessa on pilkkopimeää ja ovi on lukossa. Hämähäkkejä on joka puolella. Kuinka pääsette ulos ennen kuin on liian myöhäistä?!

Halloween on täällä ja niin on myös kulttuuriapprojen loppu. Humanisticum järjestää 4.11 klo 18 alkaen halloween-teemaisen pakopelihuoneen sekä illanistujaiset humanistiklusterilla. Iljettävän illan aikana on luvassa hirveää hengailua, mykistyttävää musiikkia sekä pelottavan pientä purtavaa. Tarjolla on myös virvokkeita, joten kannattaa varata myös hiukan käteistä mukaan.

Pakopelihuoneeseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Huoneeseen mennään joukkueittain (2-4 henkilöä) ja huoneesta pois pääseminen kestää maksimissaan 20min. Tehtävän suoritettuanne voitte siirtyä utopiaan nauttimaan halloween-tunnelmasta.

Tapahtuma toimii kulttuuriapprojen päätösjuhlana, josta on mahdollista tulla täyttä appropassia vastaan noutamaan approjen virallisen haalarimerkin. Tapahtumaan ovat kuitenkin tervetulleita kaikki humanistit – ei siis väliä, osallistuitko approille vai et.

MITÄ: Humanistien kulttuuriapprojen päätösjuhla: pakopelihuone + halloween-bileet
MISSÄ: Humanistiklusteri, Uusi ylioppilastalo, A-rappu, 5. kerros
MILLOIN: 4.11 klo 18 alkaen
MIKSI: Koska halloween ♥

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita. Luethan ne osoitteesta: http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1349916285174965/