Humanisticumin fuksiaiset 2020

Hei sinä humanistisen tiedekunnan fuksi!

Perjantaina 18.9. koittaa yksi fuksisyksysi kohokohdista: tiedossa on nimittäin humanistien yhteiset fuksiaiset!

Tiedekuntajärjestösi Humanisticumin fuksiaiset järjestetään perjantaina 18.9.. Humanistinen tiedekunta on tiedekunnista suurin ja monipuolisin, eli toisin sanottuna timanttisin. Nyt sinulla on siis oiva tilaisuus tutustua muihin kanssahumanisteihin ja tulla nauttimaan poikkitieteellisestä tunnelmasta!

Fuksiaisissa kierretään kaupunkia suorittaen mitä jännittävimpiä tehtäviä ja ratkoen erilaisia rasteja. Fuksiaisissa pääasia on pitää hauskaa – ei siis kenenkään nolaaminen tai nöyryyttäminen! Ilta alkaa klo 18 Metsätalon sisäpihalla. Rastien kiertäminen kestää noin kolme tuntia, jonka jälkeen kokoonnumme vielä yhteen. Ei ole väliä tuletko yksin vai porukassa, sillä tiimit jaetaan paikan päällä!

Koska kaikki rastit suoritetaan ulkona, on sään mukainen pukeutuminen suositeltavaa! Voit mieluusti pukeutua oman oppineesi mukaan, mitä se sitten ikinä sinulle tarkoittaakaan. Luovuudesta ja panostuksesta palkitaan! Muista myös ladata puhelimesi, sillä puhelinta tarvitaan joidenkin rastien suorittamisessa. Evästäkin voit ottaa mukaan!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta kannattaa klikata tapahtuman osallistun-nappulaa, jotta saamme hieman osviittaa osallistujamäärästä.

Tapahtumassa noudatetaan suositeltuja turvavälejä sekä huolehditaan muutenkin hyvästä hygieniasta. Ethän tule paikalle sairaana!

MITÄ: Humanisticumin fuksiaiset
MISSÄ: Aloituspaikka Metsätalon sisäpiha, tehtävien suoritus Helsingin keskustassa
MILLOIN: 18.9 klo 18 >
MIKSI: Koska humanistit ja fuksit ❤

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita. Luethan ne osoitteesta: http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf

Ajankohtaiset tiedot löytyvät tapahtuman facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/304550960868691?