Humanisticumin tomaattituokiot

🍅 Eikö opiskelu luista? Kaipaatko rutiineja tai ryhmäpainetta? Onko opiskelu muuten vain kivempaa ryhmässä? Aloita 1. periodi vauhdilla tai viimeistele kesäopintosi ja tule mukaan Humanisticumin tomaattituokioihin! 🍅Joka maanantaina 7.9 alkaen n. klo 10-16 Zoomissa järjestettävissä tomaattituokioissa tarkoituksena on opiskella pomodoro-tekniikan mukaisesti.

Humanisticumin tomaattituokiot koostuvat seuraavista askeleista:
🍅 1) Valitse ennen tuokion alkua tehtävä, jota haluat alkaa tekemään.
🍅 2) Liity Zoom-tapaamiseen. Voit osallistua tapaamiseen kamera päällä tai pois. Mikki kannattaa laittaa pois päältä Tärkein on, että kuulet milloin työaika on kulunut ja tauot vietetty.
🍅 3) Teemme kukin omia tehtäviämme 25min ajan.
🍅 4) Kun aika loppuu, piirrämme paperille tms. tomaatin palkinnoksi 25min rutistuksesta ja pidämme 5min tauon. Voimme reflektoida tekemisiämme.
🍅 5) Teemme 25min rutistuksia kunnes paperilla on neljä tomaattia. Voitit pelin! Olet nyt tehnyt tehtävääsi 100min!
🍅 6) Mikäli haluat, voit osallistua toiselle kierrokselle. Pidämme ennen sitä 30min tauon. Pitkän tauon aloittamisesta ilmoitetaan facebook-tapahtumassa, joten voit myös hypätä tapaamiseen mukaan myös silloin.

Tuokioihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Zoom-tapaamisen linkki julkaistaan tapahtumassa hiukan ennen tapaamisen alkua. Muistathan antaa muille työrauhan ja pitää mikkisi pois päältä! Tauoilla on mahdollisuus keskusteluun.

MITÄ: Humanisticumin tomaattituokiot
MISSÄ: Zoomissa, linkki kyseiseen tapaamiseen julkaistaan aina ennen tapaamisen alkua
MILLOIN: Maanantaisin klo 10-16. Ensimmäinen tuokio on 7.9.
MIKSI: Koska yhdessä opiskelu voi olla tehokkaampaa!

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita. Luethan ne osoitteesta: http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf

Ajankohtaiset tiedot päivitetään tapahtuman facebook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1240122079667020?