Urasafari palaa syksyllä 2019!

Urasafari palaa tänä syksynä! 🤩🎓

Humanisticum ry ja Helsingin yliopiston alumniyhdistys järjestävät yhteistyössä Urasafarin humanistiopiskelijoille ja alumneille marraskuussa 2019. Etsimme alumneja opastamaan humanistiopiskelijoita vapaamuotoisesti työpaikallaan.

Urasafari on 1-2 työpäivää kestävä työelämäkokeilu alumnin työpaikalla, jonka aikana opiskelija tutustuu alumnin työuraan, organisaation ja työelämässä kehittyviin taitoihin. Työelämäkokeilu on tarkoitettu Helsingin yliopiston humanistisen tiedekunnan pää- ja sivuaineopiskelijoille sekä humanistialumneille, ja se on vapaaehtoinen ja palkaton. Urasafari järjestetään nyt toisen kerran, edellinen kerta oli vuoden 2017 keväällä.

Miksi?

Opiskelijoiden voi olla vaikea hahmottaa, kuinka laajalla spektrillä työelämässä humanisteja oikein onkaan. Urasafari on opiskelijalle mahdollisuus tutustua käytännön työelämään. Erilaisten urakaarien, työpaikkojen, organisaatioiden ja alumnien kautta työelämän monimuotoisuus avautuu helpommin ja omien vahvuuksien löytäminen urasuunnittelussa on vaivattomampaa. Alumnien asiantuntijuus ja kokemus välittyvät opiskelijalle käytännön kohtaamisen kautta.

Miten?

Alumnien hakuaika on 24.9.-13.10.2019. Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-lomakkeella. Kirjoita lomakkeeseen lyhyt kuvaus siitä, mitä opiskelija tulisi tekemään Urasafarin aikana. Alustava työnkuvaus voi olla hyvin vapaamuotoinen, mutta toivoisimme sen osoittavan monipuolisuutta ja hyödyllisyyttä opiskelijalle. Katso esimerkkejä Urasafarin 2017 kohteista. Pääsääntöisesti työpaikoille valitaan yksi opiskelija per kohde.

Hakuajan päätyttyä suoritetaan opiskelijavalinnat kohteisiin, tämän jälkeen opiskelija ottaa yhteyttä alumniin ja he sopivat yhdessä kokeilun tarkemmasta luonteesta ja ajankohdasta. Urasafari pidetään marraskuun 2019 aikana, jos toisin ei sovita.

Tervetuloa myös Urasafarin osallistujien yhteiseen aloitustapaamiseen perjantaina 25.10.2019 klo 17-19 Uudella Ylioppilastalolla Wilhelmsson-salissa (Mannerheimintie 5 A, 5. krs.). Tilaisuudessa pidetään esitelmä mentoroinnista alumneille ja kerrotaan humanisteista työelämässä.

LINKKI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN: https://www.lyyti.fi/reg/Alumniyhdistys_Urasafari_2019_9799/fi
URASAFARIN KOTISIVUT: https://urasafari.wordpress.com/
URASAFARIN FACEBOOK-SIVU: https://www.facebook.com/urasafari/