Humanisticumin after-ski-bileet

 

Laskiainen on täällä taas!

Aamusta laskemaan pulkkamäkeä ja illasta Humanisticumin after-ski-bileisiin. AHHH, mikäs sen mukavampaa! Luvassa on aamun intensiivisen mäenlaskukisan jälkeen vieläkin intensiivisemmät jatkopelit: nimittäin beer pongia! Tai jos aamu vaati veronsa, voit tulla vain hengaamaan tai tanssimaan ja nauttimaan jo HC:n perinteeksi laskiaismuonaksi muodostuneesta pizzasta ja tietenkin tunnelmaa nostattavista ja aamun haaverit parantavista virvokkeista. Humanisticum toivottaa siis sinut ja ystäväsi Alinaan laskiaistiistaina 25.2 klo 16 alkaen!

Sisäänpääsy juhliin on ilmainen, kuten myös tarjolla oleva pizza, mutta virvokkeita varten kannattaa varata hiukan käteistä mukaan.

HUOM! Muista napata mukaasi myös opiskelijakorttisi, sillä nämä bileet ovat avoimet kaikille opiskelijoille!

MITÄ: Humanisticumin after-ski-bileet
MISSÄ: Alina-sali, Uusi Ylioppilastalo, A-rappu, kerros 3.
MILLOIN: 25.2 klo 16-00
MITÄ MAKSAA: Sisäänpääsy ja pizza ei mitään, mutta tarjolla on myös virkokkeita, joihin kannattaa varata rahaa mukaan.
MIKSI: Koska rankat huvit vaativat vielä rankemmat jatkot.

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita. Luethan ne osoitteesta: http://www.humanisticum.fi/wordpress/wp-content/uploads/2016/08/Humanistiklusterin_turvallisen_tilan-periaatteet.pdf

Linkki fb-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/229392554745853/