Humanistien kulttuuriappro 2021

Kulttuuria syksyn pimeneviin iltoihin? Kyllä kiitos! Humanistien kulttuuriappro nimittäin tulee taas!

Approjen ideana on kiertää kahden viikon aikana yhdessä tai porukassa Humanisticumin, jäsenjärjestöjen ja muiden tahojen kulttuuritapahtumissa ja kerätä merkintöjä appropassiin. Suorituksia on kerättävä vähintään kolme (3), jotta saa kulttuuriappro-haalarimerkin.

Kulttuuriapprot starttaavat 22.11. ja päättyvät 2.12, jolloin kolme suoritusta saaneet voivat hakea haalarimerkkinsä Uudelta Ylioppilastalolta. Kuva sähköisestä appropassista on julkaistu Facebook-tapahtumaan.

Approille osallistuminen on ilmaista eikä vaadi etukäteisilmoittautumista, mutta tarkistathan tarkemmat tiedot aina ohjelmanumeron omasta tapahtumasta.

‼️OHJELMA!‼️

✨ 22.11. klo 19 Mythoksen leffailta Illuusiossa
On aika kaivaa kaapista mukavat vaatteet, kiivetä Klusterille ja lysähtää sohvalle. Luvassa on nimittäin Mythoksen leffailta! Tällä kertaa ruudulle ilmestyy Disney Pixarin elokuva Soul – Sielun syövereissä. Elokuva pärähtää käyntiin 22.11. klo 19:00 Humanistiklusterin Illuusiossa (Uusi ylioppilastalo, 5. kerros).

✨ 23.11. klo 18 Origon BeerYoga Illuusiossa
Origon BeerYoga! Tervetuloa kokeilemaan maailmalla suosittua Jooga-formaattia, missä venytään taipuisiin asentoihin kaljanvoimalla. Tapahtuma sopii kaikille joogataustasta huolimatta, tärkeintä on positiivinen asenne ja mieli. Muistathan pukeutua tapahtumaan sopivasti. Huom: Juomia on tarjottavissa rajoitettu määrä, joten saavu ajoissa paikalle. Nähdään Illuusiossa (Uuden ylioppilastalon 5.krs) taipuvissa tunnelmissa!

✨ 25.11. klo 15 Fibulan maalauskerho Lingvassa
Ahdistavatko tentit ja opiskelu? Onko liikaa deadlineja? Tule paikalle Fibulan pahoinvointi-iltaan, jossa päästään maalaamaan kaikki stressi ja ahdistus pois! Tapahtuma järjestetään Lingvassa Uudella ylioppilastalolla 25.11.2021 klo 15-21, tervetuloa!

✨ 26.11. klo 16:15 SUBin museovierailu HAMiin
Hello! SUB’s Culture Vulture invites you to join your fellow mutuals to explore Katharina Grosse: Chill Seeping from the Walls Gets between Us. More about the exhibition here.

✨ 30.11. klo 16 Kontekstin museovierailu Helsingin kaupunginmuseoon
Tervetuloa Kontekstin kanssa museoon! Vierailemme yhdessä Helsingin kaupunginmuseossa 30.11 klo 16. Vierailu on vapaamuotoinen, ja voit kiertää museota siinä tahdissa kuin haluat. Jos et pääse kyseisenä ajankohtana mukaan, ei hätää! Voit osallistua rastille myös etänä kaupunginmuseon nettisivujen kaupunginmuseo 24/7 kohdan kautta, tai vierailla museossa omatoimisesti, kertoen kokemuksestasi Kontekstille joko Facebook tai Instagram viestin kautta. Sisäänpääsy kaupunginmuseoon on ilmainen. Osoite Aleksanterinkatu 16, https://www.helsinginkaupunginmuseo.fi

✨ 30.11. klo 19 Humanisticumin kangaskassien askarteluilta
Stereotyyppisen humanistin perusvarustukseen kuuluu tietysti kangaskassi, mutta mikä olisi parempaa kuin kangaskassi omalla taideteoksella? Tule ikuistamaan visiosi kankaalle, me tarjoamme kassin ja maalit, sinun täytyy tuoda mukanasi vain luovuutesi! Aloitamme klo 19 Uuden ylioppilastalon Lingvassa.

✨ 01.12. klo 16 Humanistien laulukirjan läpilaulanta Illuusiossa
Humanistien laulukirjasta löytyy monen monta kappaletta, mutta oletko koskaan kuullut saatika sitten laulanut niitä kaikkia? Nyt siihen on mahdollisuus, sillä kokoonnumme Illuusioon laulamaan joka ikisen laulukirjan biisin. Nappaa mukaan haluamasi virvokkeet ja heittäydy mukaan railakkaaseen yhteislauluun.

MITÄ: Humanistien kulttuuriappro
MISSÄ: Sijainnit vaihtelevat rastinpitäjittäin
MILLOIN: 22.11. – 2.12.2021
MIKSI: Koska humanistit kulttuuri

Humanisticumin tapahtumissa noudatetaan Humanistiklusterin turvallisen tilan periaatteita